Uudet jäsenet

Jäseneksi pääset liittymään Tästä

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 12 euroa. Erillistä liittymismaksua ei ole. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä ota yhteyttä rallytokojasensihteeri [a] gmail.com

Vanhat jäsenet

Jäsenmaksu laskutetaan helmi-maaliskuun aikana. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, muutoin jäsenille tarkoitetut edut lakkaavat ja osoite poistetaan jakelulistoiltamme.

Jäsenmaksu 12 euroa suoritetaan Rally-Tokoyhdistyksen tilille FI92 4405 0010 0841 04 käyttäen laskussa oleva viitenumeroa. Lasku lähetetään sähköpostitse.

Miksi kannattaa olla jäsen?

Rally-Tokoyhdistyksen jäsenet saavat alennusta yhdistyksen järjestämistä koulutuksista. Lisäksi jäsenenä olet mukana vaikuttamassa uuden lajin tulevaisuuteen ja kehitykseen Suomessa. Lisäksi aktiivisille jäsenille on aina tilaa erilaisissa työryhmissä (mm. sääntö- ja kilpailutyöryhmä, tapahtumatyöryhmä).

Tervetuloa jäseneksi Rally-Tokoyhdistykseen!