Kilpailujen järjestäjälle

SM-kilpailun järjestämisohje (PDF)

SM-kilpailun järjestämisohje, voimassa 10.2.2017 alkaen (PDF)

SKL Ilmoitus koiran vihaisesta käyttäytymisestä (PDF)

SKL Muutoksenhakulomake (PDF)

Kilpailukirjat, arvostelulomakkeet ja koulutustunnusmitalit tilataan ShowLinkistä

 

Vanha arvostelulomakepohja (PDF) tai (DOCX Office 2007) tai (DOCX Office 2010) esim. mölli-kisoihin.

 

Kilpailuja voivat anoa ne henkilöt, joilla on oman yhdistyksensä kautta oikeus käyttää Suomen Palveluskoiraliiton Virkku.net-järjestelmää ja luoda anomuksia yhdistyksensä puolesta.

Rally-tokokilpailun järjestäjän tulee olla Kennelliiton jäsenyhdistys.

Kilpailuanomuksessa vastaavaksi koetoimitsijaksi  käy henkilö, joka on anomishetkellä käynyt rally-tokon koetoimitsija 2 -kurssin. Kennelliitto ylläpitää listaa kurssin käyneistä henkilöistä. Katso tiedot Kennelliiton sivuilta > Rally-Toko. 

Muista kutsua ylituomari. Kutsu esitetään aina henkilökohtaisesti! Puhelimitse voidaan tiedustella asiaa etukäteen. Kutsu ja sovitut asiat on hyvä vahvistaa aina kirjallisesti (vähintään sähköpostitse). Jos käytetään Kennelliiton kutsukaavaketta (http://www.kennelliitto.fi/sites/default/files/media/ylituomarikutsu.pdf), tulee kutsun mukana lähettää palautusosoitteella ja postimerkillä varustettu kirjekuori. Vahvistettu kutsu sitoo kaikkia osapuolia.

Tuomareille tulee kutsussa ilmoittaa kilpailun paikka, kilpailukehän koko ja pohja, käytettävissä olevat ratatarvikkeet, arvosteltavat luokat ja koiramäärät. Kutsussa on mahdollista sopia matkakuluista ja muista korvauksista.